Araştırma ve Projeler
BÖLÜMÜMÜZDE YÜRÜTÜLMÜŞ BAZI ARAŞTIRMA PROJELERİ ...
-
Kefir Dondurması Üretiminde Soya Sütünün Kullanılması Üzerine Araştırmalar
-
Süt Ürünlerinde Bir Kalite Parametresi: Lysinoalanine Tespiti
-
Laktoz ve Galaktoz İntoleranslı Bireylerin Tüketimine Yönelik Fermente Süt Ürünlerinin Geliştirilmesi ve Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi
-
Fonksiyonel Özellikleri Geliştirilmiş Laktik İçecek Üretimi
-
Kefir Üretiminde Yulaf Sütünün Kullanım Olanakları Üzerine Araştırmalar
-
Farklı Modifiye Atmosfer Koşullarında Paketlemenin Sepet Peynirinin Özelliklerine Etkisi
-
Soya Lesitinin Yağı Azaltılmış Yoğurtlardaki Bazı Kalite Özellikleri Üzerine Etkisi